Vroedvrouw, lactatiekundige & draagconsulente

Café Bébé

Café BéBé is een regelmatig tof, leuk & gezellig samenzijn met (toekomstige) mama's & hun baby. Het is ontstaan omdat we merkten dat mama's vaak de nood hebben om samen ervaringen te delen, erkenning te vinden bij andere moeders of om samen te dromen en te genieten.

Er wordt steeds een leuke activiteit voorzien of een professional uitgenodigd om een bepaald thema toe te lichten. Tijdens ieder café BéBé zal een vroedvrouw van Vroedvrouwenpraktijk Bewonder aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

Na de activiteit sluiten we af met een drankje en iets lekkers zodat (toekomstige) mama’s elkaar kunnen ontmoeten en ervaring kunnen uitwisselen. Soms doen we ook een activiteit met het hele gezin.

We zijn nu heel erg bezig met onze nieuwe praktijk. Vanaf februari 2023 gaat deze activiteit weer door. Nieuwe data worden ook via onze sociale media aangekondigd. Volg ons dus zeker op Facebook & Instagram. Vragen over een workshop? Dit kan via vroedvrouwenpraktijkbewonder@gmail.com of het contactformulier.

Schrijf je in via het contactformulier
facebookinstagram