Vroedvrouw, lactatiekundige & draagconsulente

Draagworkshop

Onze draagworkshops worden gegeven door Loesje, onze draagconsulente.

Wat houdt dit precies in zullen jullie zich vast afvragen… wel een draagconsulent is een persoon die door het volgen van een specifieke opleiding een enorme grote kennis heeft over de verschillende dragers en draagdoeken en hoe men op een correcte manier het ergonomisch dragen kan toepassen.

Een baby'tje dat veel weent of krampen heeft, is enorm geholpen als men het kindje gaat dragen. Ben je benieuwd naar de vele andere voordelen van het dragen?

Wil je graag leren dragen op een ergonomische manier?

Wil je een drager of een draagdoek testen, omdat je door het ruime aanbod op de markt de bomen door het bos niet meer ziet?

Loesje is draagconsulent en volgde deze opleiding aan Die Trageschule, na het volgen van de basisopleiding heeft ze ook het gevorderde opleidingsdiploma op zak en volgt ze regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven in de wereld van het dragen.

Er kunnen individuele consulten aan huis geven worden aan een tarief €50 per consult ongeacht de tijd die nodig is om alles aan te leren, dit heeft als voordeel dat: iedere ouder stap voor stap kan leren, we kijken waar de moeilijkheden zitten en we kunnen stoppen voor een voedingsmoment waar nodig.

praktisch: Een individueel consult vastleggen? Bel Loesje!

Jullie kunnen als koppel ook een groepsworkshop met 3 koppels volgen. Deze zal ongeveer 90min in beslag nemen. Hierin legt Loesje de algemeenheden rond dragen uit & zullen de basisknopen voorgedaan worden. Dit zowel van een rekbare als een geweven doek. Nadien wordt dit in groep kort geoefend. Jullie kunnen tijdens deze workshop ook met alle vragen bij haar terecht.

Praktisch

Wanneer: Nieuwe data nog te bepalen
Waar: In/rond Tongeren, u wordt ten laatste 14 dagen voordien op de hoogte gebracht van de juiste locatie.
Prijs: €30 per koppel

Inschrijven via: vroedvrouwenpraktijkbewonder@gmail.com of het contactformulier

Schrijf je in via het contactformulier
facebookinstagram