Vroedvrouw, lactatiekundige & draagconsulente

Ik ben Sanne Schoubben, mama van drie (°2013,2015 & 2019), vrouw van Roel en daarbovenop coördinerend vroedvrouw bij vroedvrouwenpraktijk Bewonder.

Begin 2016 startte ik als zelfstandig vroedvrouw na heel wat ervaring te hebben opgedaan in een ziekenhuissetting. Tot op heden werk ik deeltijds op de afdeling materniteit, verloskamer & neonatologie.

Door het enorme succes van mijn eigen praktijk, vele huisbezoeken en het verder willen ontplooien van mijn praktijk ben ik op zoek gegaan naar collega’s om zo vroedvrouwenpraktijk Bewonder uit te kunnen bouwen.

Na een jaar extra opleiding mag ik mezelf ook lactatiekundige noemen. Een titel waar ik best wel fier op ben.

Het leukste aan mijn job vind ik de huisbezoeken, steeds weer nieuwe mensen leren kennen, met hun eigen verhaal, hun eigen noden, hun eigen karakter maar bovenal hun eigen krachten, buikgevoel, dromen en verwachtingen. Het is enorm boeiend. Ik vind het belangrijk om ouders bij te staan, daarom niet steeds met een oplossing maar nog belangrijker, met een luisterend oor.

Ook de workshops zijn leuk om te doen. Het is prachtig op de zien hoe ieder ouder zijn ouderschap op een andere manier beleefd.

Tot snel?!

Ik ben Loesje Loyens, een zeer gepassioneerde vroedvrouw uit Bilzen.

Sinds 2016 ben ik werkzaam als vroedvrouw in het Ziekenhuis. Hier werk ik op zowel de kraamafdeling als op de MIC-afdeling (maternal intensive care). Er liggen voornamelijk moeders met zwangerschapsproblemen.

Toch wil ik graag mensen verder begeleiden dan enkel in het ziekenhuis. Vandaar dat je nu ook beroep op me kan doen tijdens je zwangerschap en na de bevalling. Graag begeleid ik jullie tijdens deze spannende, maar oh zo bijzondere periode!

Aangezien iedere ouder, ieder gezin recht heeft op een goede begeleiding, help ik jullie graag verder op weg in het ouderschap. Dit aan de hand van mijn warme en persoonlijke aanpak, het geven van correcte info, deskundig advies en het bieden van een luisterend oor.

Naast vroedvrouw & lactatiekundige ben ik ook gevorderde draagconsulente, hierdoor kan je met al je vragen over “dragen” bij mij terecht. Zo kan ik jullie helpen welk draagsysteem het beste bij jullie past of hoe je een draagdoek kan knopen.

Samengevat sta ik te allen tijde voor jullie klaar!

Ik ben Tara Claes, vroedvrouw in hart en nieren.

Mijn passie voor het begeleiden van vrouwen en gezinnen tijdens de mooiste, maar ook meest intense, periode in hun leven, heb ik tot mijn beroep kunnen maken. Ik startte enkele jaren geleden als vroedvrouw in het ziekenhuis. Hier werk ik op de materniteit, verloskamer en neonatologie. Een heel uiteenlopende werkplek waar ik me heb kunnen ontplooien.

Toch waren de kriebels er al snel om een langere en persoonlijkere begeleiding te kunnen
doen. Als vroedvrouw in de thuiszorg begeleid ik jullie tijdens de zwangerschap en na de bevalling om jullie zo veel mogelijk van deze periode te laten genieten! Een persoonlijke aanpak, advies op maat, een luisterend oor maar ook oog voor jullie noden en verwachtingen, zijn mijn grootste prioriteiten.

Als de nieuwsgierige en leergierige persoon die ik ben, heb ik me al een aantal keer kunnen verdiepen in onderwerpen die mij erg interesseren. Zo mag ik mezelf rouw- en verliesconsulente en lactatiekundige noemen. Dit zijn titels waar ik zeer trots op ben en die mij extra handvaten geven om jullie zo goed mogelijk te begeleiden.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Ik ben Ann Cops, mama, vroedvrouw, ervaringsdeskundige.

Sinds 2004 mag ik me officieel vroedvrouw noemen, een droom die uitkwam want al van kindsbeen af was ik zeker van mijn latere beroepskeuze.

Als vroedvrouw deed ik ervaring op in de thuiszorg waar ik zowel zwangeren en pasbevallen ouders ging begeleiden maar ook ervaring opdeed als thuisverpleegkundige. Daarnaast gaf ik infosessies aan zwangere vrouwen en hun partner, ik gaf lessen seksuele opvoeding aan tieners in scholen en kwam zo bij een tweede passie terecht: lesgeven.

Als leerkracht stond ik zo de afgelopen jaren ook voor de klas en op het werkveld voor en met verpleegkundigen in spe.

Met de geboorte van mijn zoon in 2012 en mijn dochter in 2015 werd ik mama. Waarschijnlijk de mooiste en meest uitdagende rol die ik zal opnemen in het leven. Mijn kinderen maakten mij sterker en wijzer en alle dingen die ze mij leerden kan ik nu gebruiken in mijn job om nieuwe ouders te begeleiden op hun weg.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te ontmoeten.

phonefacebookinstagram