Vroedvrouw, lactatiekundige & draagconsulente

Ik ben Sanne Schoubben, mama van drie (°2013,2015 & 2019), vrouw van Roel en daarbovenop coördinerend vroedvrouw bij vroedvrouwenpraktijk Bewonder.

Begin 2016 startte ik als zelfstandig vroedvrouw na heel wat ervaring te hebben opgedaan in een ziekenhuissetting. Tot op heden werk ik deeltijds op de afdeling materniteit, verloskamer & neonatologie.

Door het enorme succes van mijn eigen praktijk, vele huisbezoeken en het verder willen ontplooien van mijn praktijk ben ik op zoek gegaan naar collega’s om zo vroedvrouwenpraktijk Bewonder uit te kunnen bouwen.

Na een jaar extra opleiding mag ik mezelf ook lactatiekundige noemen. Een titel waar ik best wel fier op ben.

Het leukste aan mijn job vind ik de huisbezoeken, steeds weer nieuwe mensen leren kennen, met hun eigen verhaal, hun eigen noden, hun eigen karakter maar bovenal hun eigen krachten, buikgevoel, dromen en verwachtingen. Het is enorm boeiend. Ik vind het belangrijk om ouders bij te staan, daarom niet steeds met een oplossing maar nog belangrijker, met een luisterend oor.

Ook de workshops zijn leuk om te doen. Het is prachtig op de zien hoe ieder ouder zijn ouderschap op een andere manier beleefd.

Tot snel?!

Ik ben Heidi Lenaerts, heel graag mama van Marie, Pierre en Louise.

Ondertussen zijn mijn kinderen niet meer zo klein maar elke dag maakte/maken ze me een beetje meer “wijzevrouw”.

Lang voor ik wist wat een job als vroedvrouw allemaal inhoudt was ik er zeker van dat ik dit zou worden. Een keuze die me nog elke dag blij maakt.

Na mijn afstuderen startte ik meteen in het ziekenhuis van Rocourt. Mijn werk op de materniteit, verloszaal en hoog-risico zwangerschappen leerde me inspelen op de meest onverwachte en uiteenlopende situaties. Ik leerde er vloeiend Frans, alors familles françaises: En tant que sage-femme, je suis heureuse de vous prodiguer des soins chaleureux dans votre langue maternelle.

Omdat mijn moederhart meer thuis wilde zijn met de kinderen startte ik in 2014 als zelfstandige vroedvrouw. Eindelijk had ik dé job van mijn leven gevonden. Omdat samen werken werkt maakte ik uiteindelijk de stap naar vroedvrouwenpraktijk Bewonder.

Naast vroedvrouw werk ik ook nog een klein deeltje als verpleegkundige waardoor ik me frequent bijschool in de algemene gezondheid, zowel naar het lichamelijke als het mentale aspect.

In kijk er naar uit om samen met jullie het [be]wonderlijke pad van het ouderschap te bewandelen

Ik ben Tara Claes, vroedvrouw in hart en nieren.

Mijn passie voor het begeleiden van vrouwen en gezinnen tijdens de mooiste, maar ook meest intense, periode in hun leven, heb ik tot mijn beroep kunnen maken. Ik startte enkele jaren geleden als vroedvrouw in het ziekenhuis. Hier werk ik op de materniteit, verloskamer en neonatologie. Een heel uiteenlopende werkplek waar ik me heb kunnen ontplooien.

Toch waren de kriebels er al snel om een langere en persoonlijkere begeleiding te kunnen
doen. Als vroedvrouw in de thuiszorg begeleid ik jullie tijdens de zwangerschap en na de bevalling om jullie zo veel mogelijk van deze periode te laten genieten! Een persoonlijke aanpak, advies op maat, een luisterend oor maar ook oog voor jullie noden en verwachtingen, zijn mijn grootste prioriteiten.

Als de nieuwsgierige en leergierige persoon die ik ben, heb ik me al een aantal keer kunnen verdiepen in onderwerpen die mij erg interesseren. Zo mag ik mezelf rouw- en verliesconsulente en lactatiekundige noemen. Dit zijn titels waar ik zeer trots op ben en die mij extra handvaten geven om jullie zo goed mogelijk te begeleiden.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Ik ben Jolien Smits, goedlachse vroedvrouw, liefdevolle partner van Wim en baasje van ons hondje Milo .

waarin steeds weer een nieuw levenspad ontstaat, telkens weer een wonder en het is zo bijzonder om mensen te mogen begeleiden op deze weg!

In mijn voorgaande job bij Kind & Gezin merkte ik dat mijn interesse en hart uitgaan naar de opvolging van (aanstaande) ouders tijdens hun zwangerschap en kraamperiode. In 2020 maakte ik de keuze om te stoppen bij kind en gezin en als zelfstandig vroedvrouw te starten.

Teamwork makes the dreamwork, dat was dan ook mijn motto om in een vroedvrouwenpraktijk als Bewonder te stappen.
Ik zal met mijn kennis, ervaring en passie mijn werk kunnen verder zetten  zoals voorheen maar dit vanaf nu binnen een warm team. Hierdoor kunnen we je 365dagen op 365dagen liefdevolle zorgen bieden.

Naast vroedvrouw in de eerstelijn kan je me ook terug vinden in het ziekenhuis (IC).

Hopelijk vinden jullie de weg naar onze warme begeleiding die wij kunnen bieden in jullie uniek verhaal.

phonefacebookinstagram